Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Φανταστικού σε συνεργασία με την Αθηναϊκή Λέσχη Επιστημονικής Φαντασίας διοργανώνουν στα πλαίσια του ΦantastiCon 2017, έναν μεγάλο διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου εξωφύλλου ελληνικού βιβλίου Φανταστικής Λογοτεχνίας για το 2016. Τα υποψηφία έργα θα διαγωνιστούν με κριτήριο το γραφιστικό μέρος της δημιουργίας του εξωφύλλου . Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της συγκεκριμένης τέχνης και η αναγνώριση των πολλών και ταλαντούχων δημιουργών της.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από 15 Ιουνίου 2017 έως 15 Σεπτεμβρίου 2017 μέσω ψηφοφορίας του κοινού στο Facebook. Το κοινό θα μπορεί να ψηφίσει το έργο της επιλογής του κάνοντας like στην αντίστοιχη φωτογραφία. Το εξώφυλλο με τα περισσότερα like θα βραβευτεί στα πλαίσια των εκδηλώσεων του ΦantastiCon 2017 και θα λάβει ως βραβείο ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο, που θα αποτελεί ειδική χορηγία της ΑΛΕΦ.

Τους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς καθώς και τις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής των έργων σας μπορείτε να βρείτε στην  ενότητα «Εκδηλώσεις» της επίσημης ιστοσελίδας του ΦantastiCon 2017.

Καλή σας επιτυχία!